Om oss


Takket være våre fantastiske kunder, har vi hatt en eventyrlig suksess siden starten i 2003

Vi er i dag en av Norges ledende leverandører på kasse og online bookingsystemer.

Vårt mål har fra dag en vært å lage løsninger som er lette å lære og lette å bruke, samtidig som de er avanserte. Prisene skal være så lave som mulig, og det er med stolthet vi kan si at vi holder de samme prisene i dag som vi startet med i 2003.

Vi har frem til 2015 levert hovedsakelig til enkelt salonger og til mindre kjeder.

I 2016 kommer vi med skyløsning som gjør at vi kan levere til store kjeder, men kan selvfølgelig brukes av enkelt salonger og til mindre kjeder også. Med EasySky kan du logge deg på med brukernavn og passord fra din mobiltelefon, nettbrett, PC eller Mac.

– EasySky gir deg muligheten til å ha oversikt over dine salonger fra akkurat når og hvor det passer deg!

Med Easysky kan du gi regnskapsfører, dagligleder eller andre tilgang til EasySky noe som vil gjør hverdag lettere!

Det er viktig å merke seg at EasyKasse IKKE er et onlinekassesystem, men at programmet kjøres lokalt på din datamaskin. Så hvis du mister internett vil du alltid kunne ta i mot betaling, kundehistorikk, osv. Dette gjør at EasyKasse er mye mer driftsikker en et online kassasystem som er jo en avgjørende ting når en driver butikk.

Easyupdate har bred kompetanse og lang erfaring innen salong- og skjønnhet. I samarbeid med våre kunder, har vi igjennom en årrekke videreutviklet og finpusset våre produkter, for å gjøre det stadig enklere å bruke, og mer tilpasset den enkeltes behov.

Vi som jobber i Easyupdate samarbeider godt og utnytter hverandres kompetanse, slik at våre kunder skal få de beste løsningene og supporten som markedet har å tilby!Dette gir våre kunder det lille ekstra for å lykkes i en svært konkurransedyktig bransje. Bli med i Easyupdate familien du også og du vil alltid ha en trygg partner i ryggen, som gir deg og kundene dine en enklere hverdag!

Easyupdate stå også bak ledigtime.no som er Norges desidert største timebestillings portalen. Som kunde hos Easyupdate kommer alle våre kunder prioriter med logo og treff foran salonger fra konkurrerende systemer.

Easyupdate er kåret til Gasellebedrift for 3. år på rad!

Vi er meget stolte av å bli Gasellebedrift 3 år på rad og vil takke våre kunder for tilliten!

Hva er gasellene?

Begrepet Gasellebedrift ble skapt av den amerikanske forskeren David Birch som beskrivelse på raskt voksende, lønnsomme norske bedrifter.
Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode Credit as.

Hva er kriteriene for å bli gaselle?

En gasellebedrift må ha:

  • Levert godkjente regnskaper.
  • Minst doblet omsetningen over fire år.
  • Omsetning på over en million kroner første år.
  • Positivt samlet driftsresultat.
  • Unngått negativ vekst.
  • Vært aksjeselskap.

Vi gjør hverandre gode!

Vi er alltid her for våre kunder og setter stor pris på den gode kommunikasjon vi har opparbeidet.
Våre kunder er regnet som vår samarbeidspartner og hjelper oss med og utvikle et kassasystem som hjelper dem til …

Vår førsteklasses kundeservice

Easyupdate er kjent for sin fantastiske kundeservice! Våre kunder har et utmerket sikkerhetsnett i oss, dette er noe vi har stor fokus på.
Alle våre kunder er utrolig viktige for oss og hos oss er alle dine bekymringer viktige!

"Hos oss får du alltid hjelp!"


Kontakt oss idag