Sjakkmatt #tidtildeg

I en hektisk hverdag er det lett å glemme å ta vare på seg selv, man blir fort spedd ut og man må gjøre prioriteringer. De fleste av oss kan nok kjenne seg igjen og det er ofte tiden man ønsker å sette av til seg selv som må ofres. Hvor viktig er det egentlig med egentid, der andres behov blir satt på hylla? Vi vil påstå at det er essensielt og det er derfor vi har så mange frisør- og velværesalonger i Norge.

Hva med våre kjære kunder som hele dagen passer på andre, er dere flinke til å sette av egentid?

Vi var en tur i Trondheim i anledning Trondheim Trend Awards og var så heldige som fikk litt tid med den utrolig dyktige Seada fra Sjakkmatt Frisør Avd.Prinsenkrysset.

Inghild
Om du hadde mer tid til deg, hva ville du ha brukt den på?

– Jeg kunne ha tenkt meg mer tid til å pleie kroppen, mer tid til egenpleie. For oss frisører som står så mye med statiske bevegelser er det utrolig viktig å ta vare på skuldre, rygg og bein.

– Vi frisører jobber i en bransje der klippen eller fargen kun er en del av jobben, en stor porsjon er å bygge en god kundeopplevelse med god kommunikasjon, vask, hodebunnsmassasje, lett servering osv. Det er en høytempo jobb, hvor vi tar vare på andre hele dagen.

– Det er veldig sjeldent jeg tar meg tiden til å sitte som kunde selv, der man får senket skuldrene og finne roen.

– Når man har jobbet i faget i mange år så blir det en del faste kunder og lite tid. Når en er ferdig med jobb så vil man gå hjem til familien. Så jeg synes absolutt at det er vanskelig å sette av den dyrebare tiden, der man kun tenker på seg selv. Det blir fort lagt på hylla!

Hva drømmer du om?

– Karrieremessig drømmer og håper jeg at kroppen varer lengst mulig slik at jeg kan fortsette å jobbe i faget jeg brenner for. Jeg håper at kroppen holder slik at jeg kan bli pensjonist i faget!

– Privat elsker jeg å reise! Mer tid til reise er absolutt en stor drøm, spesielt for meg som er fra et annet land og har familie flere steder.

– Jeg er født i Mostra i Bosnia-Hercegovina mens mine foreldre er bosatt i Nederland. Jeg har slekt i mange forskjellige land ettersom krigen i Bosnia gjorde at mange flyttet.

– Feriene blir derfor hovedsaklig tilbrakt i Mostra og Nederland. Mitt store ønske er å kunne få tid i hjemlandet. Det er et utrolig flott sted og anbefales på det sterkeste å besøke om sjansen melder seg.

PS! Seada stakk av med prisen for «Beste Klipp» under Trondheim Trend Award 2022, mens vi var der! Befinner du deg i Trondheim anbefaler vi på det sterkeste å ta turen innom Seada på  Sjakkmatt Frisør Avd.Prinsenkrysset.

Vi er så utrolig imponert av våre fantastiske frisører og hva de oppnår!

Meld deg på nyhetsbrev