Nytt år – nytt hår.

Ved inngangen til et nytt år får de fleste av oss lyst på en forandring, håret ditt er et godt utgangspunkt. Få en oversikt over de mest populære frisyrene i 2021.
Vet du hva som er siste skrik innen hårmote nå? Vi har spurt Kranz Frisør AS hvilke trender de ser tendenser til i 2021. Kranz Frisør ble etablert 5.april 2017 og ligger i hjertet av Askim. De er fire frisører som elsker faget!

Hvordan skal håret se ut i 2021 og hvilke trender følger oss videre fra 2020?

– 2021 byr på flere nye hårtrender og frisyrer samt noen gode klassikere som er verdt å teste ut. Både klær og hår har blant annet inspirasjon fra 90-tallet. Sånn som tydelige striper i håret, spesielt i front. 90-talls krøller som er mindre, mer definerte og gjerne korketrekkere og grunge moten som er mer tilfeldig og bustete.

Naturlig hår

Som følge av fjorårets lockdown ser vi mer naturlig farge på håret og gjerne tydelige røtter. Færre velger platinablondt hår, men går for de mer naturlige hårfargene som varm blond og brun.

The Shag

– The shag vil vi se blant de som våger litt mer. Dette er en oppklippet sveis gjerne med lugg. Her kan man skape volum og tekstur til kort hår.

Grunge-hår

Du kan også velge den letteste stylingen av alle: grunge. Looken er inspirert av 90-tallets grunge-bølge, hvor håret var bustete og tilfeldig – som også betyr at du burde legge børsten fra deg og istedenfor la håret ditt leve sitt eget liv. Du kan også farge håret i en oppsiktsvekkende farge som gjerne skal se så hjemmefarget ut som mulig. Hovedinspirasjonen til looken kommer fra den legendariske frontfiguren i Nirvana, Kurt Cobain.

French bob

– Frisyrens popularitet fortsetter der den slapp i 2020. Noen som rocker denne looken er Jenny Skavlan.

The mullet

– The mullet er også noe vi husker godt fra 80-tallet. På godt norsk kalte vi denne sveisen for «hockeysveis». Langt i nakken og kort på sidene er noen av kjennetegnene. Den kan også gjøres mer klassisk og moderat, og passer ypperlig til naturlig fall og krøller. 

Bølger

– Selv om referanser fra 90-tallet utgjør mesteparten av inspirasjonen bak frisyrene vi ser i 2021, finner vi bølger i langt hår med gardin-pannelugg inspirert fra 70-tallet.

Pannelugg

– Panneluggen er tilbake, både kort og lang. Har du ikke mot til å klippe helt kort pannelugg kan du også gå for en lengre og mer røff variant.

Kort hår

– Hvis du tør kan du prøve deg på den helt korte hårklippen. Både frisyrene pixiecut og buzzcut ser ut til å bli populære.

 

Som en ser gir 2021 oss et vidt spekter av hårtrender der de fleste kan finne noen som passer for seg. Ønsker du å booke time hos Kranz Frisør eller noen andre av våre fantastiske salonger, book en time på www.ledigtime.no i dag!

Meld deg på nyhetsbrev