Ege & Brørs #tidtildeg

Å ta seg tid til å være sosiale og nyte nuet kunne nok de fleste blitt mye bedre på! Easyupdate ønsker å sette fokus både på våre fantastiske kunder og deres oppnåelser, men også viktigheten med å sette av #tidtildeg.

Vi har besøkt damene bak den nydelige salongen Ege & Brørs. Etter over 20 år i bransjen og 12 som ledere i hver sin salong åpnet Inghild og Ida dørene til sin helt egen drømmesalong 14. mars 2022. At damene har hatt det travelt den siste tiden er vel en underdrivelse, så vi tenkte det var perfekt å høre med Inghild om hun klarer å sette av den dyrebare tiden til seg selv.

Inghild
Om du hadde mer tid til deg selv, hva skulle du gjort mer av?

– Vi er så glad for det har vært så mye å gjøre, det har vært fulle lister siden vi åpnet dørene. Det var jo håpet at det skulle bli sånn, men det vet man jo aldri når man starter noe nytt. Vi er utrolig takknemlige!

Men når det er sagt så skulle jeg selvsagt hatt mer tid til trening og venninner. Det å kunne være mer sosial både sammen med venner, kolleger i bransjen og selvsagt Ida hadde vær deilig. Det kan fort bli mye jobb og familie hvor dagene går i ett.

 

Hva drømmer du om?

– Jobbmessig så går jo mange av våre/mine drømmer i oppfyllelse nå, men videre ønsker vi jo å ha et stort bra team som jobber godt sammen og har det gøy på jobb. Vi ønsker muligheten til å dra på tur og oppleve spennende ting som skjer i bransjen slik at vi kan fortsette å trives i jobben og utvikle oss profesjonelt. Det er jo dette vi brenner for og liker å gjøre!

Privat ønsker jeg å reise til Maldivene og senke skuldrene med en parasolldrink i hånda.

Meld deg på nyhetsbrev