Den perfekte match

EG kjøper Easyupdate

EG styrker sin posisjon i skjønnhets- og velværemarkedet med oppkjøpet av programvareselskapet Easyupdate AS.
– Det er et stort potensial for ytterligere digitalisering av kundeopplevelsen og prosessene i skjønnhets- og velværebransjen. Easyupdate har en sterk markedsposisjon innen frisørbransjen, og deres produkter og kundebase utfyller vår eksisterende tilstedeværelse i markedet i Norge og Danmark, sier Jesper Andersen, Executive Vice President i EG Private Management.

Easyupdate har over 3000 unike brukere. EG digitaliserer hverdagen til over 20.000 brukere i skjønnhets- og velværebransjen gjennom Hano, Hairtools og nå Easyupdate.

– Easyupdate har utviklet en førsteklasses plattform for markedsledende frisører. Ved å kombinere styrken i alle våre løsninger innen skjønnhets- og velværebransjen skaper vi en sterkere portefølje av produkter som kan hjelpe kundene med å forbedre virksomheten ytterligere og sikre integriteten i sine systemer og data, sier Jesper Andersen i EG A/S.

Easyupdate leveres med både et administrasjons- og betalingssystem samt ledigtime.no, som er en nettbasert bestillingstjeneste. Plattformen er skybasert med brukervennlige tjenester, inkludert et kraftig statistikkverktøy for å forbedre ytelsen i frisørsalongen.

Jan Idar Vikse, grunnlegger og eier av Easyupdate, har valgt EG etter nøye overveielser:

– I denne bransjen kjenner og respekterer vi hverandre som konkurrenter og kolleger, og jeg ser frem til å være en del av en spennende og ambisiøs reise med EG. Ved å kombinere det beste fra to verdener får vi en større mulighet til å investere i den best mulige løsningen for kundene våre.

EG overtok Easyupdate 31 mars 2021. Selger og kjøper har avtalt å ikke offentliggjøre ytterligere detaljer om salgsprisen og andre betingelser for transaksjonen.

Om EG A/S
EG er et skandinavisk programvareselskap med over 1500 ansatte som jobber fra mer enn 20 kontorer i Skandinavia og Polen. Vi utvikler, leverer og vedlikeholder vår egen programvare for over 21 000 private og offentlige kunder. Les mer om EG på: https://global.eg.dk/
Om Easyupdate AS
Easyupdate AS leverer et av Norges mest populære administrasjons- og bestillingssystemer, inkludert bestillingstjenesten ledigtime.no til frisører og skjønnhetsklinikker. Programvareselskapet ble grunnlagt av administrerende direktør Jan Idar Vikse i 2003 og har hovedkontor i Haugesund. Les mer om Easyupdate på https://easyupdate.no/
For mer informasjon, kontakt:

Angående EG A/S: EVP Jesper Andersen, EG Private, telefon +45 2085 9643 / jeand@EG.dk
Angående Easyupdate AS: CEO Jan Idar Vikse, telefon +47 416 21 666 / jan@easyupdate.no

Meld deg på nyhetsbrev