EasySky

I over 7000 år har mennesket holdt styr på sine eiendeler og verdier med bokføring og regnskap. Gjennom hele vår lange historie har regnskap vært manuelt arbeid med få endringer, frem til nå. Digitale verktøy har vi hatt i noen tiår, men automatikk og integrasjoner er helt nytt for svært mange! Med EasySky er vi i Easyupdate med på den utviklingen.
En skulle trodd at teknologien hadde gjort automatisert regnskap vanlig for mange år siden, men vi prater stadig vekk med regnskapsførere og salonger som jobber med manuell inntasting av tall og billag. Dette tar selvsagt tid og tid er som kjent penger.

Derfor er vi i Easyupdate er svært stolte av vår Easy Sky. Som en av få leverandører kan vi tilby integrasjon mot en rekke regnskapsprogrammer. Dette gjør bokføring og regnskap vesentlig enklere og kjappere for både salongeier og regnskapsfører enn det har vært tidligere.

EasySky er i tillegg til et moderne og effektivt regnskapsverktøy, et glimrende redskap for administrative oppgaver for den daglige lederen. Enten det gjelder lønn, salgsrapporter eller bare for å sjekke hvordan dagene går for seg når du er på ferie, EasySky gjør det enkelt å følge med og gjøre jobben din der du er.

Logg inn via PC, nettbrett, mobil eller annen enhet tilkoblet internett og du har din salong med deg der du er!

Prøv EasySky kostnadsfritt i 3. månder

Få full oversikt over din bedrift uten å måtte være i salongen! Vi installerer og setter opp integrasjon til ditt regnskapssystem.

Lurer du på om din salong kan dra nytte av dette? Fyll inn skjemat under eller kontakt oss på 400 04 079 og vi hjelper deg!

8 + 11 =

Meld deg på nyhetsbrev