Digitaliser din salong!

Vi har de digitale løsningene

Som næringsdrivende kan du spare både tid og penger på å digitalisere den administrative delen av salongdriften. Mange har alt tatt steget mot en enklere og effektiv hverdag med bruk av digitale plattformer og hjelpemidler.

Fokus på å jobbe smartere.

Frisør- og velværebransjen kjennetegnes ofte som en utfordrende bransje med stor arbeidsbelastning i hurtig tempo. Easyupdate har derfor fokus på områder som kan lette på nettopp arbeidssituasjon og kostnadspress.

Etter mange års erfaring har vi utviklet systemer som hjelper salongen med å ta enkle tiltak for å jobbe smartere.

Gi regnskapsfører tilgang

Easyupdates kassesystem tilbyr integrasjon mot regnskapssystemer via vårt unike kassa- og bookingsystem, som er skreddersydd for skjønnhetsbransjen.

Easysky er et godt styringsverktøy hvor den daglige lederen kan få presentert salongens omsetningsdetaljer etter eget ønske. Utover vanlig «regneark»-oppsett kan detaljene visuelt fremvises i form av søylediagram, kakediagram o.l. Omsetning kan sorteres per time, dag, måned og for hver enkelt ansatt eller salong som helhet.

         Med andre ord så får du fullt innsyn i dine regnskapsdata på web og muligheten til å hente ut alt hvor som helst, når som helst. Det er ingen behov for å måtte hente ut rapporter fra kassesystem og så skrive ut lenger.
Ved å gi din regnskapsfører brukernavn og passord vil de også ha muligheten til å hente de rapportene de behøver når de behøver dem. Hvis regnskapsføreren bruker et av de mange regnskapsprogrammene vi har integrasjon mot, vil også deres jobb gå vesentlig enklere og kjappere. Du får et kvalitetsmessig utført regnskap, mens du kan bruke mer tid til på det du er aller best til – å klippe og behandle kunder i salongen.
  • Bedre oversikt over oppdatert regnskap
  • Økt forståelse for resultat og drift
  • Lavere kostnader

Meld deg på nyhetsbrev