Bli bedre kjent med vår nye sjef Thomas Drewsen.

31. mars 2021 fikk Easyupdate ny eier i form av det skandinaviske programvareselskapet EG. Samtidig sluttet grunnlegger og tidligere eier Jan Idar Vikse og vi hadde gleden av å ønsker Thomas Drewsen velkommen som leder for Easyupdate og den nye sektoren Beauty & Wellness.

ASL?

    • Age: 43
    • Sex: Mann
    • Location: København
Hva foretrekker du å gjøre når du ikke jobber?

– Jeg bruker fritiden min primært sammen med kjæresten min, Felix. Vi liker å reise, dra på lengre helgeturer eller bare ta en tur ut på den danske landsbygda.

Hva er din yrkesbakgrunn?

– Jeg har en litt rotete bakgrunn 😉 Jeg begynte å studere til lærer, men etter 2 år fant jeg ut at det ikke var riktig for meg. Etter det gikk jeg i lære som frisør, hvor jeg omtrent halvveis i studiene måtte innse at det var litt for vanskelig å være fargeblind frisør, selv om jeg likte hverdagen i salongen og stemningen i frisøryrket.

Etter det var jeg butikksjef for 3 supermarkeder i København – og i 2010 ble jeg ansatt som kundekonsulent i Hairtools.

Hvordan startet din karriere hos Hairtools?

– Vel.. jeg hadde aldri jobbet med IT da jeg søkte på jobb hos Hairtools, men tenkte at med min bakgrunn i frisørbransjen, min erfaring med å drive en bedrift og min lærerutdannelse gjordet meg mer en egnet som en kunderådgiver.

I Hairtools har jeg virkelig fått blomstre og har nå vært daglig leder siden 2016, så jeg er utrolig glad for at jeg fikk sjansen til tross for min manglende IT-kompetanse.

Hva var det som gjorde at du søkte på stillingen som Business Manager i Beauty & Wellness?

– Jeg synes rett og slett at det hørtes ut som et veldig spennende prosjekt som både det norske og det danske markedet kunne få virkelig stor verdi ut av. Det at vi nå har flere systemer, som alle har stor erfaring og kunnskap om frisørbransjen, gjør at vi har potensial til å kunne lage enda bedre løsninger i fremtiden.

Hva visste du om Easyupdate fra før?

Hairtools har tidligere prøvd å bryte gjennom i det Norske frisør- og velværemarkedet, det var først da jeg ble kjent med Easyudate. Inntrykket mitt den gangen var at Easyupdate hadde mange gode og lojale kunder som vare svært fornøyde med tjenesten de fikk.

Etter at Easyupdate ble en del av EG kan jeg se at det fortsatt er slik. Easyupdate har en veldig god tilnærming til kundeservice – og er et meget kompetent team.

Hva kan kundene forvente fra Easyupdate i 2022?

– De vil kunne forvente den samme gode og kompetente kundeservicen som EasyUpdate alltid har vært kjent for å gi – og jeg lurer på om vi har noen nye spennende funksjoner i ermet 😉

Vi ønsker Thomas Drewsen hjertelig velkommen til Easyupdate!

Bilde: Team Hairtools og Easyupdate AS.

Meld deg på nyhetsbrev