Fagkveld med Frisørøkonomen

Frisør-økonomens fagkveld

Inspirasjon og råd som bidrar til en mer lønnsom frisørdrift.

Hvordan påvirkes en frisørs arbeidsdag av digitalisering? Det sier seg selv at digitalisering alene ikke kan erstatte selve håndverkeryrket, frisøren skal fortsatt skape frisyrer og yte kundeservice. For en frisørgrunder er ikke digitalisering et mål i seg selv, likevel vil det være et svært sentralt virkemiddel som vil bidra til en langt mer effektiv og lønnsom frisørdrift.

Ved å benytte de ulike digitale virkemidlene som for eksempel digital markedsføring innen sosiale medier, digitale kasseløsninger og digitale regnskapsløsninger kan dette bidra til økt lønnsomhet for din frisørsalong, men først må du ha kunnskap og forståelse om hvordan dette kan utnyttes maksimalt.

Kategorier

Meld deg på nyhetsbrev

Jan Idar fra Easyupdate.

Daglig leder og grunder Jan Idar Vikse gikk igjennom hvordan du kan få en bedre salongdrift med skreddersydde kassa- og booking systemer som er unike for bransjen.

Bente fra Frisør-økonomen.

Bente er regnskapsfører og kundekonsulent for Hagland finans. Hun gikk igjennom nyttige tips og viste enkle kalkyler som kan bidra til økt overskudd. Digitaliseringsværktøy kan forenkle den admenistrative prossesen som kan spare salongen penger. 

Bjarne fra PYX.

Ga en grunnleggende innføring i bruk av sosiale medier. Bjarne ga oss tips på hvordan salongen kan bli mer synlig for potenssielle kunder på Facebook og Instagram m.m.