Ta eierskap av bedriften din på Google!

I 2014 begynte Google å rulle ut My Business / Min Bedrift, et verktøy for å registrere og administrere bedriftens synlighet på Google. Det de fleste av oss har opplevd er at informasjonen til enkelte bedrifter er feil og lite oppdaterte.

Hva er Google Min Bedrift.

Google Min Bedrift er et brukervennlig gratisverktøy bedrifter og organisasjoner kan bruke for å administrere tilstedeværelsen sin på Google, deriblant Søk og Maps.

Ved å bekrefte og endre bedriftsinformasjonen din gjør du det enklere for kundene å finne bedriften din, og du kan i større grad styre hvordan du blir presentert. Du kan også definere hvilken bransje din bedrift tilhører, og definere tjenesteområdene dine i stikkord. Resultatet er at du dukker opp på søk relatert til hva du tilbyr, ikke bare merkenavnet ditt. Det beste er at det ikke er mulig å betale for topplasseringer, her er det de dyktigste og mest relevante som ender på topp.

Ta kontroll over eget merkevare.

Ønsker din bedrift å være synlig i Google når en potensiell kunde i lokalområdet søker etter et produkt eller en tjeneste som dere leverer? Har du ikke tatt eierskap over din bedrift i My Business? Da har du ingen kontroll over hvilken informasjon Google presenterer når noen søker. Feil adresse og åpningstider er en gjenganger, og uheldige bilder kan også forekomme. Informasjonen som presenterer din bedrift er generert av brukere og kan stemme dårlig overens med virkeligheten.

Finn og administrer virksomheten din HER.

De aller fleste bedrifter har per i dag en autogenerert bedriftsoppføring i Google. Informasjonen er innhentet via ulike oppslagsverk på nett, skulle det ikke vært opprettet en konto alt av Google kan du registrere deg for Google Min bedrift ved å opprette en konto HER.

Bruk mobilappen

Last ned Google Min bedrift-mobilappen, slik at du får tilgang til kontoen din og muligheten til å oppdatere bedriftsinformasjonen uansett hvor du befinner deg.

Meld deg på nyhetsbrev