Vi søker systemutviklere til vårt kontor i Haugesund. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi er derfor på utkikk etter flinke og engasjerte folk vi kan jobbe med og bli inspirert av.

Systemutviklere

Arbeidsoppgaver

Easyupdate er en av landets fremste leverandører av kasse- og online bookingløsninger for frisør- og velværebransjen. Som systemutvikler i EasyUpdate vil du jobbe i utviklingsteamet vårt i Haugesund sammen med dyktige kollegaer. De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Systemutvikling, frontend og/eller backend
  • Arkitektur og systemdesign

Kvalifikasjoner

Du har relevant arbeidserfaring som utvikler og høyere utdanning innen IT/informatikk. Du er teamspiller som liker å jobbe i team. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
Det er en fordel om du har kunnskap med .NET-kompetanse – C#, web-teknologier: JavaScript,TypeScript, React, HTML, CSS, utvikling av løsninger med skyteknologi.

EasyUpdate og hva vi tilbyr

I EasyUpdate har vi fokus på teknologi og kreativitet. Stor innflytelse i et lite og fleksibelt team hvor du kan utvikle deg faglig. Et fantastisk arbeidsmiljø der vi er uformelle og inkluderende, og ønsker å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Send inn din søknad!

CV og kortfattet søknad sendes til helge@easyupdate.no.