Frisørsalonger


” Det ble en helt ny hverdag for oss. Det var ikke helt enkelt å bytte datasystem for oss, som har mange kasser i salongen. Folkene til Easyupdate foretok en fantastisk installasjon og opplæring av våre ansatte. Vi må bare slå fast at systemene for kasse og timebestilling fungerer veldig bra, og stadig forbedret. Jeg vil gi Easyupdate min aller beste anbefaling. ”

– Egil Edmund Andresent | Edmund Salong, Ski.

” Livet har blitt enklere etter at vi fikk frisørdata fra Easyupdate. Nå har vi full kontroll over salongen. Kundene våre er veldig fornøyde med systemet da både timebestillingen og SMS varsling ble varmt mottatt av kundene. ”

– Therese Nordtvedt | Indigo frisør, Oslo.

” Jeg er kjempefornøyd med Easyupdate. Med varelagerfunksjonen har jeg full oversikt over hva jeg har i salongen til enhver tid, det gjør vareopptellingen mye enklere. Jeg har anbefalt Easyupdate til mine frisørvenner som også er storfornøyde. ”

– Siv Sjøstrøm | Saks Frisør, Stavanger.

” Jeg angrer ikke på at vi valgte Easyupdate. Systemene fungerer helt supert og er utrolig brukervennlig, både for bedriften og kundene. Systemet lever helt opp til navnet: easyupdate. Vi får også tilbakemeldinger fra kundene om at de synes det er supert at vi er tilgjengelig hele døgnet. “

– Trine Ulevik Karlsen | Mode Frisør, Bergen.

” Jeg er strålende fornøyd med Easyupdate. Programmene er funksjonelle og oversiktlige og brukervennligheten er fantastisk. De samarbeider tett med kundene og er innovative når det kommer til å utvikle programmet. Kundene er også veldig fornøyde med hvor enkelt det er å bestille time fra Ledigtime.no.”

– Kenneth Solbakken | Blow Hairdressing, Trondheim.

” Det var utrolig enkelt å sette seg inn i systemet, selv for meg som ikke er noe særlig på data. Det har fungert helt topp for oss, og kundene skryter også over hvor enkelt det er å bestille time på nett. Jeg kan se at bestillingene helst kommer inn om kvelden, når salongen har stengt. Det gir en kjærkommen avlasting for oss at vi slipper å avbryte behandlinger for å ta timebestillinger på telefon. Da kan vi bruke tiden på det som er viktigst for oss – nemlig kunden.”

–Inger Holskog, Komponisten Frisørsalong AS, Kristiansand.

” Easyupdate holder det de lover og har programvarer som er svært enkle å bruke. Med online timebestilling fra Easyupdate har vi et veldig godt verktøy.
Tallene våre viser at nesten halvparten av kundene våre bestiller på egenhånd via nettet. ”

– Monica Bergen | Coma Frisør, Trondheim.

Kjeder


Er Norges største Frivillige fagkjede for frisører. Etablert i 2005 og har mer enn 420 medlemssalonger (2018). Selskapet gir salongene en rekke fordeler, fra innkjøpsavtaler til ren drift – inkludert regnskap, revisjon og forsikringstilbud.

Hår1 har i flere år hatt en avtale med Easyupdate, og er svært godt fornøyd med denne. Gjennom utvalgte rapporter får salongene tilgang til styringsverktøy. Hår1 har også muligheten til å hente ut grunndata – som benyttes til salongmøter slik at man kan ha omforent fokus på drift av salong – gjennom Budsjett og Mål & Mening verktøy.

Vi opplever en stor interesse fra Easyupdate, når det gjelder produktutvikling er de åpne for forslag til nye løsninger.

– Paul Redisch Thorsen // Daglig leder // CEO
Hår1 Kjeden AS

“We use Ledigtime for our business, California Nails, and it works great. Our clients love the convenience of being able to book online at any time. We highly recommend it.”

– Trine Fajardo | California Nails

Veldig bra support. Godt fornøyd. Hos Easyupdate får vi stort sett svar med en gang. Kjempebra program. Lett å bruke for de ansatte. Det er heller ikke noe problem for nye frisører å sette seg inn i programmet.

Klipperiet

Velværesalonger


Jeg er veldig fornøyd med Easyupdate som leverandør på salongdata. Kassen og timeboken er lett å bruke og dette er en stor fordel når jeg får nye ansatte, hvor opplæringen går lett og raskt.

 

Hjelpen jeg får av support gjengen er fantastisk. De er så kjekke å snakke med!

Jeg har ikke reklamert aktivt for timebestilling på nett, men merker at vi får et jevnt tilsig av nye kunder via Ledigtime.no. Dette er noe jeg merker mer og mer til, nå som ledigtime.no har blitt så kjent.

– Ann-Magret, Daglig leder
Studio Essens hud & fotpleie AS, Haugesund

Er fantastisk fornøyd med både kasse og system. Vi har veldig mange kunder som benytter seg av nettbestillingen vår. Vi har mindre telefoner iløpet av arbeidsdagen og de fleste kundene booker seg inn på kvelden, etter stengetid.
Servicen er topp, får alltid kjempegod hjelp.

Fint for oss som ikke er så god på det tekniske og alltid få så utrolig hyggelig og god hjelp.Og ikke minst…dere er kjappe, og det liker vi!

– Stine Hausbak Skeie , Daglig leder
Beauty Hudstudio, Haugesund