Easyupdate og Årets Vakreste Eventyr

La deg inspirere

Til helgen inviterer NFVB til et av årets høydepunkt for bransjen: Hår & Skjønnhet 2019. Sammen med Easyupdate og deres mange samarbeidspartnere vil hele bransjen samles til et fyrverkeri av et arrangement for alle interesserte.

Hår & Skjønnhet

Hår og Skjønnhet har utviklet seg fra å være en messe til det som nå er en faglig happening på øverste hylle. På det de kaller Årets Vakreste Eventyr kan du oppleve, lære og inspireres til det fulle.

Med tidenes seminarpakke, inspirerende show, prisdryss og 4 Norgesmesterskap, side om side står det ikke på innhold.

Sett av Lørdag 16.mars, ta turen til fasjonable The Hub og bli med!

Easyupdate inviterer

Vi står klare på stand for å svare på spørsmål og fortelle om våre produkter hele dagen. Er det noe du lurer på så kom gjerne bort å slå av en prat!

På lørdag klokken 15:00 i rommet Piazza Navona inviterer Easyupdate til seminar om hvordan du kan bedre salongdriften gjennom vårt skreddersydde kasse- og bookingsystem som er unikt for bransjen. Passer for alle salonger som ønsker å vite mer om en av landets fremste leverandør av kasse- og bookingløsninger.

På messen treffer du:

Kategorier

Meld deg på nyhetsbrev

Jan Vikse : Gründer og daglig leder i Easyupdate AS

Jan går igjennom hvordan du kan få en bedre salongdrift med skreddersydde kasse- og bookingsystemer som er unike for bransjen.

Roger Hansen: Østlandsavdelingen

Roger er nok for de fleste kjent som mannen bak Aktivdata og hans program Winklipp. Det er svært gledelig å ha en så erfaren, dreven og dyktig person som Roger som avdelingsleder for Easyupdates østlandsavdeling.